Festejos

La plaça de bous de València, amb altres set places espanyoles, forma el grup de cóssos de primera categoria taurina, que són els escenaris més rellevants, en els que més valor tenen els triomfs i també en els que es toregen els bous de major volum i serietat.

València gaudix de gran transcendència, prestigi i repercussió mediàtica ja que marca l’esdevenidor de la temporada taurina, a més d’haver sigut testimoni de grans moments de la història de la tauromàquia. Cada any en este cós es donen cita els millors toreros amb les millors ramaderies en la primera gran fira de l’any davant d’un públic assedegat de bous després dels mesos de descans i preparació de l’hivern, en els que no se celebren corregudes de bous a Espanya.

Hui en dia es programen en esta plaça al voltant d’un total de 25 espectacles taurins a l’any basats en dos grans cicles. El primer d’ells es coneix com la fira de Falles i s’organitza entorn de les grans festes paganes de la ciutat que se celebren al març. Taurinament, és la primera gran cita de la temporada la primera de primera és el seu eslògan. És l’esdeveniment en què tots els toreros desitgen veure’s anunciats per a tindre l’oportunitat d’eixir revalorats de manera que puguen aconseguir més contractes i així assegurar-se una temporada el més fructífera possible. El segon cicle té lloc al juliol.

Para más información sobre las Ferias Taurinas, visite: www.torosvalencia.com